browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over ons

Hallo, wij zijn Roland en Linda Schouten, wonend in Oudkarspel en beiden yogaliefhebbers!

In 2014 ben ik (Linda) begonnen met het geven van yogalessen aan huis. Ik werkte eerst in het onderwijs maar raakte hier door een burn out uit. In die tijd deed ik aan yoga omdat het energie, ontspanning en rust gaf. Zoekend naar een nieuwe invulling van lesgeven, kwam ik uit bij een yogadocentenopleiding: de 4-jarige Samsara Docentenopleiding (erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland) in Utrecht. Een opleiding en yogavorm gericht op bewustwording, voelen, energie en stilte in jezelf ervaren. Door deze opleiding begon ik me weer beter te voelen, kreeg ik meer energie en rust in mezelf. Ik geef nu alweer 6 jaar les in de praktijkruimte aan huis. Door mijn enthousiasme is Roland ook aangestoken en in 2016 is hij begonnen met yoga-en. Vooral de actievere vormen vindt hij leuk. In 2019 is Roland begonnen met een docentenopleiding in Vinyasa yoga. Dit is een dynamische yogavorm gericht op flow en kracht ondersteund door de ademhaling. In 2020 heeft hij zijn diploma gehaald en is hij gestopt met werken zodat hij zich, net als Linda, volledig kan richten op het lesgeven. Daarom gaan we vanaf 2021 het lesrooster langzaam uitbreiden. Roland heeft veel zin in deze nieuwe stap in zijn leven en we hopen dat we samen nog veel meer mensen blij kunnen maken met deze diversiteit aan yogavormen.

Wij hopen dat we de komende jaren ons plezier in yoga nog meer kunnen overdragen op anderen en dat we ons met z’n allen nog energieker, rustiger en krachtiger mogen gaan voelen!