Ervaringen

“Ik vind het een feestje voor mezelf om naar de yoga te gaan! Het geeft je lichaam een boost en het geeft je meer energie. Zeker ook om te ontspannen en los te laten. Kortom: Heerlijk, ontspannen, genieten, en even een uurtje voor jezelf!” Miriam (41)

“De yogalessen bij Linda zijn momenten van ontspanning waarin je echt alles los kan laten. Oefeningen die voor iedereen te doen zijn met genoeg alternatieven als het niet helemaal lukt. Na de les een lekkere kop thee, is je hoofd leeg en zijn de spieren lekker los. Aan te raden voor iedereen die goed voor lichaam en geest wil zorgen.” Petra (44)

“Yoga is voor mij een openbaring; altijd gedacht dat je rare capriolen moest uitvoeren, op je kop staan en de meest vreemde houdingen moest aannemen. Niets van dat alles is waar in de vorm die Linda geeft. Dit is voor iedereen haalbaar. Alle oefeningen zijn goed te doen en niet prestatiegericht. Linda heeft aandacht voor alles en iedereen en geeft persoonlijke adviezen waar je wat aan hebt. Door inspannings- en ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken voel je je na afloop helemaal opgeknapt. Ik ga er elke week met plezier naar toe. Kortom: Yoga is een toegevoegde waarde aan mijn leven”. Ank (68)

“Yoga is voor mij een heerlijke ontspanning en inspanning. De inspanning door oefeningen voor het hele lichaam, gecombineerd met ademtechnieken zodat je alles uit de oefening kan halen. Ontspanning door helemaal even bij jezelf te komen, goed los te laten en de totale ontspanning aan het einde. Door dit alles ga ik voldaan weer naar huis.” Elly (52)

“De yoga geeft mij vooral rust. Ook na een woordenwisseling helpt even wat oefeningen doen mij sneller om het van me af te zetten. Verder ervaar ik de oefeningen als erg prettig; mijn spieren worden losser en ik heb minder last van mijn nek en schouders.”. Frances

“Yoga is ontspannend. Je voelt waar spanning in je lichaam zit en leert hoe je dit kunt loslaten. Linda geeft heel aangenaam les, ze heeft een fijne rustige stem die je door de oefeningen heen helpt. Ik kom altijd met meer energie thuis na haar yogales.”  Sharon (30)

“Mijn ervaring met yoga is nog erg pril. Sinds kort volg ik de lessen van Linda en daar heb ik nu al baat bij. Stress en drukte op mijn werk heeft mij doen besluiten om yogalessen te gaan volgen. Heerlijk een uurtje niks aan je hoofd en met jezelf bezig zijn. Het is fijn om te weten hoe ik mijn hoofd leeg kan maken en te ontspannen. Ook merk ik dat na de les mijn erg stijve spieren soepel en los aanvoelen. Zeker de moeite waard om te proberen!” Yvette (46)

Je gebruikt alle spieren op een ontspannen manier, dat geeft rust in je lichaam. Het is niet prestatiegericht en dat vind ik prettig. ” Willy (52)

“Na een lange tijd met spanning in mijn spieren te hebben rondgelopen, ben ik daar sinds het volgen van de yogalessen eindelijk grotendeels van af. Ik zou het iedereen aanraden!” Natasja (31)

“Yoga is voor mij rustgevend en ontspannend. De lessen worden rustig ingesproken en er is veel afwisseling iedere week. “ Tinie (59) 

“Voor mij is yoga een fijne manier om mijn lichaam en geest in balans te brengen en het geeft altijd voor de rest van de dag energie. Het fijne van de lessen bij Linda is dat je als cursist alle ruimte krijgt om te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft, geen prestatiedrang of teveel aanwijzingen maar op een rustige manier de grenzen van je eigen lichaam kan aftasten. Het is voor mij een complete manier van lichaamsbeweging waarbij alle spieren op een gezonde manier worden gebruikt, geactiveerd en gestimuleerd. Daarnaast brengen de oefeningen, rustmomenten en ademhalingstechnieken ook rust in de geest .” Greetje (61)

“Yoga betekent voor mij tijd nemen voor mezelf, luisteren naar mijn lichaam en mijn hoofd leeg proberen te maken. Hoe langer ik op yoga zit, des te beter dit gaat. Bewust worden van hoe belangrijk goede ademhaling is en welke weerslag een goede ademhaling heeft op mijn lichaam. Een uurtje echt voor mezelf, rust zoeken en vinden in deze hectische wereld.” Suzan (43)